За нас

Фирма КИНТРЕЙД ЕООД

е създадена през 1996г. с основна дейност внос на полимери.

От 1998г. фирмата продава на българския пазар фолио от разпенен полиетилен.

През 2004г. е построен новият завод за производство на разпенен полиетилен – първият на територията на страната. Към края на 2006г. КИНТРЕЙД инсталира високо-технологична и производителна италианска линия за производство на аеропласт – Bubble Film.

През 2009г. приключи разширяването на производствената база, с което се даде началото на производството на пликове и разделители от разпенен полиетилен и аеропласт.

През 2017-та година КИНТРЕЙД ООД е  в състояние да изпълни всички желания и  задания на своите контрагенти. Фирмата приложи нова иновативна линия, отговаряща на най-новите технологични въведения. По случай своя 20-ти рожден ден/ двадесет години Кинтрейд/, компанията инсталира и пусна в действие новата линия за производство на аеропласт с максимална широчина на фолиото  2600мм. С тази технология ние мислим за по-голямо задоволяване на  потребностите и изискванията на клиентите си. Понижаваме техните разходи по опаковане, съхранение и транспортиране на продуктите им. С новата производствена линия не се наблюдава слепване по дължината на произведените ролки аеропласт.